Açıklanan antrasit gri dekorasyon Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Her dilde sırasıyla aşağıdaki kuma isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze kent usage, and assist in our marketing efforts.

Ani fren ve ilçe esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda erinç uyumasını sağlar.

Bir mekanda çılgınya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir detaydır.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz filinta renklerden birisi. Ancak kasvetli bir zemin yaratmamak derunin çok ilgi etmeniz gereken renklerden de birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok özen etmeniz gerekmektedir.

İnternetin kendimi en rahatlık rapor ettiğim hava olduğunu fark ederek, komünikasyon dizaynı kayranında eğitimime devam ettim ve Yalova Üniversitesi Zanaat ve Dizayn Fakültesi'nden izinli oldum.

Düz ve çağdaş stilli söz gelişi fail detaylar, tenvirat üniteleriyle birleşerek kişisel tercihlerin dışarı yansımasını katkısızlar.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk gözta aş damı ve banyo dekorasyonunda sağlam tercih etmeyeceğiniz renkler gibi gelebilir. Bu alanlarda ak pak ve metodik bir görünüm elde kılmak isteseniz antrasit duvar boyas birlikte kolay kirlenen ve izleri simultane ortaya çıkaran beyaz zehir rengi yeğleme buyurmak istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi değerlendirmek bağırsakin deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans evet da seramikleri antrasit ya da antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında seçebilirsiniz.

Odanın henüz basit aydınlanmasını esenlar. Henüz aydınlık bir ortam oluşmasını sağladığı midein odadaki diğer dekoratif ürünlerin elan besbelli olmasını sağlar.

Antrasit rengi çoğunlukla minimal stilde kullanılır, bu nedenle dekorasyonlarda antrasit ile nötr tonlar beyninde harika bir denge esenlanabilir.

Duvarlara da yerlere bile aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise siyah mat veya mat antrasit gri tercih edilmesi banyoda bir intibak oluşturmuş olacaktır.

Antrasit renk koltuk kombinleri ile farklı renklerle uyumlu dükkân dekorasyonu peyda etmek ve antrasit makam modellerinden ilham sarmak bâtınin tıklayın.

Döşemelerde kullanılan renk ise sağlamlamlık ve cesaret hissini pekâlâştirir. Bu sebeple de kullanıcılar midein tasarlanan mekanlarda antrasit renk tonları emniyet telkin edici renkler yeğleme edilir.

Vizon rengi, kez yeşili, kiremit rengi sprey boya üzere renklerle antrasit rengi nispeten dobra bir ahenk yakalar. Bunun haricinde antrasit rengiyle uyumlu renklerden kimiları şunlardır:

Report this wiki page